22.33

Har mått så sjuk dåligt på sista tiden. Ont i magen och huvudet och mår illa, inte alls kul! 
Har även bestämt mig för att jag ska börja träna seriöst och sluta med onyttigheterett tag, börjar imorgon haha! 
Hade bara en lektion i skolan idag och då hade jag matteprov. slutade kl 10 och vid 11 stack jag och några tjejer från klassen ner till campino och käkade pizza. Resten utav dagen har jag spenderat i min säng och kollat på film. Sjukt go slappar dag helt enkelt. 
 
Imorgon ska jag träffa Felicia som jag inte träffat på ett tag. Vi ska nog ta en sväng på stan eller något. 
 
Nu väntar sängen åter igen och jag säger godnatt. 
puss. 

tolka titeln

Här kommer lite bilder från dagens fotolektion som hade temat tolka titeln. Man fick massa olika titlar som man skulle tolka i bild. 
puss. 

jag faller ifrån dig

Hade min sista fotolektion för i år idag, väldigt tråkigt tycker jag.. 
Cyklade till bilden direkt efter skolan idag och gjorde klart min ler-fågel/ängel. Den blir inte riktigt som jag tänkt mig men den blev helt okej ändå! 
Har precis kollat klart på de sista avsnitten av portkod. Blev faktisk lite besviken över att det tog slut så fort, hade velat se mer så nu hoppas jag på en andra säsong med längre avsnitt. 
Tänkte tipsa om en låt som jag fullkomligt förälskat mig i, Be somebody heter den. 
 
Enjoy
puss. 

22.20

Det ösregnade idag när jag cyklade till skolan men jag var lika glad som vanligt när jag kom fram haha. Dagen i skolan var seg som satan, timmarna sniglade dig fram..
Har varit på bild idag och har även varit på gymmet! Började göra en fågel i lera som jag skall fortsätta med imorgon. 
Har inte så mycket mer att skiva, är lite blogg trött just nu känner jag.. aja. 
puss och godnatt. 

söndags regn och filmmys.

Vaknade halv 1 idag och det var GALET skönt! Va med Ghaston igår. Vi kollade på Dr Dolittle och käkade pepparkakor. 
Sitter nu och kollar på lost, ovaligt jag vet. Det ösregnar och blåser och jag tänker inte sätta min fot utanför dörren haah!
puss.

sådär fulsnygg nu på kvällskvisten

puss.

Sverige mot Norge

Min kära familj har insjuknat i magsjuka men jag är frisk som en nötkärna! Skolan var chill och slutade halv 1. Stack hem och spenderade några timmar framför lost och sen stack jag iväg till swc med syrran och Alexandra och kollade på när Sverige mötte Norge. Sverige gav dem storstryk med 10-3! 
Nu sitter jag här med mamma och pappa och informerar pappa om vilka swedish house mafia är och jag får känslan av att han borde hänga med lite mer än vad han gör i dagens samhälle!
puss.

godnatt.

Det blev tyvärr inte någon konsert för mig och Felicia.. Biljetterna var slut vilket var väldigt synd..!
Nu ska jag sova så jag orkar till skolan imorgon och jag har även tvingat gustav till att ha följe med mig. Är lite mesig så jag vill inte cykla själv, det är så sjukt tråkigt! 
puss.
 

Nya byxor!

 
puss. 

du är den finaste jag mött

Sitter i min säng och njuter av att ha studiedag. Ska skriva ett hemprov och sen ska jag ner på stan med lovisa och förhoppningsvis köpa ett par byxor. Ikväll ska även jag, Lovisa och Felicia gå på estetkonserten. Det är en årlig konsert där musikestet elverna på ps gör en konsert. Det ska bli supermysigt. 
puss.

BILDBOMB

'
puss.
 

skolarbeten

här kommer lite fin fina bilder som vi lekt lite med i skolan haha. 
Dagen idag har varit bra. Blev äntligen klar med min fågen i bilden och det var riktigt skönt att träna. 
Nu ska jag sova, lång dag imorgon! 
puss. 
 

Måndag 19 november

Måndags trött idag men har haft en väldigt rolig skolad. Roar mig själv haha. 
Ikväll är det bild och sen ska jag dra och träna hade jag tänkt. Duktig tjej!
puss. 

lite halv sjuk..

Känner mig lite halv sjuk.. hängig och mår illa..
Imorgon har jag lovat mina kära vänner i klassen hatt jag skall vara helt naturlig i skolan. Alltså inget smink eller palttat hår haha. Kommer se ut som en trött permanentad tant typ! Det kommer nog inga bilder på bloggen om hade haha. 
Nu ska jag i alla fall sova så jag säger godnatt och sov gott. 
puss. 

nirvana förgyller mitt pluggande

Haha ni kanske har märkt att jag har en väldigt blandad musik stil och att jag lyssnar på i princip allt! 
Idag är det nirvana som förgyller mitt pluggande. 
 
 
 
 
puss. 

slappar söndag.

Kvällen igår var mysig. Bara mamma och jag. Gick och la mig vid kvart i 1 eller något sånt. Dagen idag går åt till att plugga men jag får verkligen ingen ro.. Kan inte koncentrera mig och det är så sjukt irriterande! 
puss.

@mormors palce

massa vinster idag! JAS laget vann med 7-1 och det blev 3-3 lika i div 3 matchen. Även vårat kära dam lag och herr lag vann sina matcher. Nu sitter jag hemma hos mormor med mamma och massa gott godis och popcorn. Vi skall sova här inatt som lite omväxling och vi ser fram emot så mycket bättre ikväll. 
Just de, övningskörningen gick suveränt haha! 
puss.

november 17

Åh herregud vilken träningsvärk jag vaknade upp med! helt galet. märks verkligen att jag inte är van vid att spela innebandy långre haha. Ska kolla på match idag med Töllan, både div 3 dam och jas laget spelar så vi ska nog tillra lite på båda. Kvällen blir nog lugn, ska se om jag kan skriva klart mitt so-arbete som skall vara inne på måndag. 
puss.

ska du med och flyga?

Kvällen spenderades med mina knas pojkar Ghaston och Gustav. Vi tog det lugnt, kolla på youtude på datorn, tog en promenad och det blev även en runda till donken. 
Är så fruktansvärt trött nu när jag kom hem så tänker slänga mig i säng med en gång haha. Imorgon skall jag övningsköra med min far, får se hur det kommer gå! Håll er inne för erat eget bästa haha! 
puss.

november 16

Idag är nog seriöst min favorit dag i skolan! endast 2 lektioner var av en en idrott som jag älskar haha! Idag var det jag och Isabell som höll i lektionen och jag tror att vi hade roligast utav alla. Det var innebandy som stod på schemat och om jag får säga det själv så blev det väldigt lyckat haha. Vi körde sko-innebandy som uppvärmning och sen lite övningar och till sist spel. Jag och Isabell har taggat inför detta i veckor och mer förberäd än vad vi var idag kan man nog inte vara. Aja, vi fick iaf väldigt bra betyg av läraren som sa att det var i princip en felfri lektion. 
Såhär snygga och förberädda var vi! 
puss. 

warm up gig 15 november

Det var så sjukt svårt att ta i de ljuset så det itne skulle bli suddigt men här är lite som i alla fall är okej! 
puss. 

november 14

Skolan idag vaar sjukt slapp. Vi hade bara 2 lektioner och de gick fort. Har träffat Frida en stund. Det var väldigt längesedan vi sågs så det var väldig roligt. Vi gick på stan lite och tog en fika. Har varit på kör med mamma också. Kände att jag behövde det, blir så glad och lugn i hela kroppen av att bara få sjunga ut alla känslor, de bästa jag vet. 
 
Imorgon går jag i skolan 9.40 - 16.10 och sen skall jag träffa alicia. Vi skall på spelanig på min skolan. Anti-clocks och pass the salt spelar så vi ska dit och kolla, hoppas det blir kul! 
 
Ska sova nu snart hade jag tänkt så jag orkar med morgon dagen haha! har varit så sjukt trött nu sen vi bytade schema men det är väl bara att  vänja sig! 
Något att tänka på haha! 
puss. 

jul feeling!

Gud vad jag längtar efter julen! Helt galet verkligen! Älskar allt som har med julen och nyår att göra. Vi sjöng jullåtar idag på kören som vi skall sjunga upp på en julkonsert och jag blev bara så himla sugen. Sitter och lyssnar på Celine Dions julskiva These are special times och jag blir ju helt kär! Älskar den stämningen som är på julen. Allt är så fridfullt och mysigt hela tiden. Bara går och väntar på att det ska bli december så all den härliga stämningen kommer. 

puss.

lite bilder ifrån igår

vackert ohja! 
puss.

fuck of and die

Sitter barnvakt för charlie med dahle. Chillar bara. Är inte på mitt bästa humör men de får de stå ut med hehe! 
här kommer lite bilder ifrån dagens fotografering. 
puss. 

god if you are listening, please answer my prayers

puss.

dagens verk!

tänkte bara en snabbis visa dagens verk i ps haha! 
Vi har lärt oss att måla clowner ;)
känner att det kanske är en look jag borde köra på vanligtvis eller ? varför inte lixom! 
puss. 

galet trött!

Kunde inte somna igår och är galet trött idag! Fick skjuts utav mamma till skolan och det var underbart. Sitter i skolan nu och äter frukost, skall snart börja. Digitalt skapande är första lektionen och vi skall nog bara hålla på och trixa med photoshop. Går till 4 idag och sen ikväll är det bild som gäller. Ska nog träna också om jag hinner. 
puss. 

I wanna spend my nights and days between your arms, every day breathing your love

Åhh är så fruktansvärt glad men vet inte riktigt varför! Livet känns bara väldigt bra just idag. 
Har jobbar hela dagen. Det var itne så mycket folk där idag eftersom det är fars dag så det var inte så mycket att göra. Imorgon börjar jag kl 8.00 eftersom jag nu måste gå efter mitt nya schema.. något jag inte ser fram emot! 
puss. 

november 10

Matchen igår slutade bra, 10-1 till varberg! 
Var hemma i tid och gick och la mig vid 12. 
Har jobbat hela dagen idag och sen stack jag och mamma hem till mormor där min moster var. Riktigt roligt har vi när vi ses så det var mysigt! 
Alexandra, Jossnas kompis, ska sova här inatt och det kan bara sluta dåligt! haha! 
Lite galna bilder från idag
 
puss. 

äntligen fredag!

Skolan idag var ganska lugn men tiden sniglade sig verkligen fram! Direkt efter skolan stack jag till gymmet så nu känner jag mig ganska duktig. Ikväll skall jag se på match, varberg möter veddige så det blir nog spännande! 
Har inte så mycket kul att skriva så hör av mig om det uppkommer något haha1 
puss. 

nytt fucking schema..

Vi har fått ett nytt schema i skolan för att det andra inte funkade med bussar och så för många på skolan. Nu när vi har ett nytt så är detta sjuka mördar schemat om man jämför med vad vi hade innan.. vill bara spy på det typ! Dessutom harjag 5 timmar mer av lektioner än vad jag hade innan och vi har lektioner på dagar på den läraren inte jobbar. förstår inte riktigt hur de tänkt och det gör mig faktiskt ganska irriterad! 
Såhär ser de nya ut. 
FML.
puss.

snälla tänk på mig, i alla fall någon gång ibland.


november 8

Lång dag i skolan idag.. Har ont i mitt öra så får se om jag orkar vara kvar hela dagen! 
Ikväll ska jag på kalas till mina kära kusiner i bua. En utav lillkussarna har fyllt 15 år haha så han är inte så liten längre! 
snygg bild på delar av kusin skaran! 
puss. 

lite poetisk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

true shit.

puss.

i skolan på en ledig dag, vafan då för ?!

Japp! Duktig som jag är så har jag suttit i skolan idag med Isabell och Emma och pluggat. Skulle nämligen ha utvecklingssamtal på eftermiddagen och då tänkte jag att jag lika gärna kan plugga i skolan som hemma. Det blev kanske inte så mycket gjort som jag hoppats på, mest trams och flams faktiskt och en del väldigt djupa samtal där emellan haha! 
Tänkte dra ner och träna lite men får se om mitt plugg tillåter det. 
 
Hittade även lite roliga biler som jag sparat på mobilen så tänkte bjuda på några. 
Yes min humor är på topp! 
puss. 

lite bilder från igår, alla har vi våra sidor!

Bildera är tagna från www.tollborgsfoto.blogg.se 
puss. 

Lorax

Åh har precis kollat på en jättesöt film med min bror. Lorax hette den. Den handlade lite om miljön men på barn nivå och så var den teknad. Fick verkligen rysningar när jag såg den, helt underbar!
 
Se den ! 
puss. 

Somebody's gonna love you right.

Sitter i skolan nu och är lite lagom trött. Slutar tidigt idag och ska senare passa min bror. Ska även gå på core med ronja ikväll. Känner att jag verkligen måste komma igång med träningen igen! 
mlite utav in fina släkt på pappas sida, Farfar, farbror, pappa och faster. 
puss.

november 4

Källen igår hos Hanna var trevlig. Vi va ett gott gång som mest bara chillade och snackade. Kom hem vid 1 tiden så det var ganska lugnt. 
 
Min kära bror väckte mig imorse halv 11. Han stod och bankade på dörren och skrev "Tatta, Tatta, Tatta" och då var det kört att somna om. Ska till värö kyrka sen för att gå på minnensgudstjänst för alla som gått bort under året och är speciellt där för farmors skull. Efter det är det fika och kvällsmat hos farfar. Ska försöka hinna med lite plugg idag  också och ryktet går att vi ska få schema ändringar så får hålla mig uppdaterad imorgon så  jag kommer i rätt tid till skolan! 
Min underbart fina vovva. 
puss. 

it all makes sense when i look in to your eyes

på utgång!
puss.

bull och lussebak

Har tillbringat hela dagen med familjen. Hela förmiddagen gick åt till att baka kanelbullar och lussebullar och sen har jag och pappa varit ute och övningskört lite. Det går förvänansvärt bra faktiskt! har inte lyckats krocka än iaf  haha. 
här kommer lite bilder från dagens bakning. 
puss.

Dagen på universeum!

puss.

I´ll never be afraid if you stay here whit me

puss.

november 2

sitter i bilen just nu på väg till Göteborg. Det är nämligen så att jag,, mamma och mina små syskon ska till universeum. får väl se hur dagen slutar, bilder kommer senare!
min lyx frulle på dobken


puss.

the luckiest girl on the planet

puss.

november 1

här kommer en snygg bild på mig och min nya frisyr haha.
 puss.
 

RSS 2.0