En GALEN helg!

Shit vilken galen helg!
I lördags gick jag upp kl 7 för att sätta mig på en buss till danmark men min bildgrupp. Vi skulle till ett konstmuseum i köpenhamn och resan var ca 3,5 timmar. Nr vi kom fram fick vi en buffé med konstig dansk mat som jag inte allt tyckte om. Sen gick vi på museumet som (som hette Arken btw) i ca 3 timmar inna nvi åkte hem till sverige och varberg igen.
Kl 6 kom jag hem och då hann jag bara äta och fixa mig inna njag skulle bege mig till Julia för förfest. Vi dansade, sjöng och hade allment sköj! Halv 9 satte vi oss på bussen mot tvååker där det va lokalfest. Vi dansade där med och hade sjukt kul.
Idag kl 12 skulle jag oc hmin familj på julbord med morfar och min mosters familj. Mysigt va det och vi fick även en rund tup på Ästad bondgård.
Jag har tagit massa bilder men mobilen vill inte samarbeta nu och jag ska sova, ha det gött!
Puss.

<3

Ingen är rädd för höjder, de är rädda för att falla.
Ingne är rädd för att spela, de är rädda för att förlora.
Ingen är rädd för mörkret, de är rädda för vad som finns i det.
Ingen är rädd för att säga jag älskar dig, de är rädda för svaret.

12.16

Är hemama från skolan idag med. Vaknade vid 10 och har redan hummit med att räkna matte och ståda mitt rum. Nu ska jag snart äta lunch, är superhungrig! Bacon och makaroner står på menyn.
Just det! som ni vet var jag på vip kväll hos min frisör i torsdags. De ringde mig nyss och berättade att jag hade vunnit en tävlig! Man skulle gissa hur många hårnålar det låg i en burk och jag gissade närmast så jag har vunnit presentkort på smink, underbart skulle jag vilja säga!
.
Hör kanse av mig senare, puss.

you are my savior

Hej.
Idag har jag varit hemma från skolan, sjuk..
Inte det roligaste men man får underhålla sig med film! Har kollar på one tree hill i stort sätt hela dagen, älskar den serien!
Under tiden jag varit hemma idag har jag även legat och funderat på vad jag önskar mig i julklapp. Det är riktigt svårt faktiskt! Man kan ju alltid önska sig typ basic grejer som pengar, smink, presentkort, kläder och så men vill önska mig något speciellt. Funderar på om jag ska önska mig en systemkamera eller en tv eller kanske en upplevelse. Men får se, får fundera på detta längra känner jag!
.
Nu ska jag fortsätta men att mysa framför oth.
Gammal bild men en osmiknad och söt tjej!
puss.

nu är det ju igen!

Igår hade min familj och våra grannar jul mys. Vi bakade pepparkakor, ischoklad och drack glögg. Man kom riktigt in i julstämningen, underbart!
puss.

jacka

Här kommer en bild på jackan jag fick av min far här i veckan.
puss.

all I want for christmas is you

hej!
Har inte orkat eller haft tid för att blogga, förlåt.
I torsdag så var jag på vip kväll hos min frisör. De hadde massa mat och godis man fick gå runt och äta utav och massa rabatter och erbjudanden. Detta fick jag med mig + glansdroppar.
Fredagen bestod mest av plugg men annars chill.
På lördagen var det julklappshandling med mormor som stod på schemat. Hittade lite fina saker som jag inte tänker berätta om nu och sedan gick vi till Veras och åt gofika!
bakade även knäck på kvällen med familjen.
puss.

pissregn..

Sitter här och diggar lilla melodifestivalen låtar från 2004 men syrran, hennes kompis och brorsan, guld!
Ska snart på vip kväll hos min frisör där de fixar hår och man får även olika erbjudanden och rabatter. Ska träna också om jag orkar, har blivit sjuk..
puss.

RSS 2.0