Mina löften.

Får se om jag lyckas hålla mina nyårslöften i år. Men jag ska iallafall försöka.
1. Jag ska träna mer, slöa mindre.
2. Äta mindra socker, kakor, godis osv.
3. ta reda på vad som verkligen betyder något i livet och vara glad för det jag har och inte ledsen över det jag inte har. jag ska ta vara på livet, man lever bara en gång.

when you get worried i´ll be you´re soldier

ojojoj! Inget bloggande här inte! Förlåt!
Nu när det har varit jullov har jag faktiskt inte haft lust att sitta vid datan och blogga men nu ska jag försöka skärpa mig.
Jag kan ju börja med att säga att jag inte varit helt frisk en dag på hela lovet.. började första dagen på lovet med magsjuka så julafton blev inställd här hos familjen Stridh. Men jag fick lite trevliga julklappar ändå! Fick en tv, en låda från the body shop men massa krämer och så, pengar, presentkort, en gigantisk godisbjörn och lite annat.
Två dagar efter julafton stack jag och laget upp till strovreta för att spela cup med pojkarna från p96 och p95. Sjukt kul hade vi och det gick hyffsat bra med matcherna också. Dock fick jag avbryta en match för jag hade så mycket hosta och sista natten fick jag feber.. Men det va så värt det, det var helt klart höjdpunkten på lovet!
På nyårsafton fick jag reda på att jag hade öroninflamation även fast jag inte hade ont i öronen alls. På kvällen var vi hos familjen Öhman och firade med god mat och trevligt folk! Tolvslaget firades med Gëzim.
Några dagar senare hade min hosta inte försvunnit och inte heller min feber så vi gick till läkaren igen och då hade jag helt plötsligt inte öroninflamation längre (jävlakinesjävel!) så jag fick en annan medicin. 

I fredags var jag och Gëzim i Göteborg och shoppade och kollade på bio. Jag hittade en vit skjorta, en klänning och en mössa. Bion vi såg hette the darkest hour och var faktiskt bra! Vi laddade upp med popcorn och fanta, gött som satan!
Imorgon börjar skolan igen och det känns väl sådär, hade med glädje haft lov i en månad till! men men.. back to realety. Nu ska jag sova, puss.

RSS 2.0