om helgen

I helgen så var ju Oskar här. Han kom med tåget vid 4 på fredag eftermiddag. Då stack i hem till mormor där vi skulle sova eftersom Josefine var sjuk. På kvällen var vi i SWC och kollade på när Töllan spelade match. Detta slutade självklart med en vinnst! Vi tog en mysig promenad hem och gick och la oss hyfsat tidigt. 

På lördagen bar det av till gekås. Vi tog bussen vid 11 och mötte sedan upp pappa och Charlie där. Även detta blev en väldigt bra dag. Vi avslutade med att äta tacos och ha filmmys med familjen. 
 
Vaknade halv 9 idag och vid 10 var hela familjen påväg till stugan för att grilla korv och fixa lite där ute. Dagen idag har annars varit chill. Lämnade precis av oskar på stationen och ska nu tillbringa resten av kvällen med matteboken som dejt. Ser inte fram emot detta haha. 
 
Här kommer lite bilder från helgen: 
puss.

januari 24

Dålig dag för mig idag. Vaknade tidigt och var tät i näsan och hade hosta som bara den. Det passar inte bra med en förkylning just nu. Oskar kommer hit imorgon och då ska vi vill gekås tillsammans med syrran och 2 utav hennes kompisar. han stannar över hela helgen så det kommer nog bli dåligt med uppdatering. 
 
Har matrast just nu men ska snart ha engelska. Har lång dag idag i skolan så slutar 16.10 och efter det ska jag bege mig direkt hem för att plugga matte.
lite denna känslan har har idag. 
puss. 

januari 22

Har blivit lite smått sjuk, vilket jag inte är så sugen på just nu. Lite ont i halsen och så men det rullar på ändå. Sitter just nu och ritar på min lektion. Vi jobbar med att göra stopmotion filmer så jag och Töllan har ritat och klistrat sen kl 9 imorse. Ska plugga matte idag när jag kommer hem men annars har jag inget planerat. Blir nog att bädda ner mig i sängen med varm chklad och gossip girl. 
 
Igår på bilden så fotade jag Lone och Tova eftersom vi håller på med temat porträtt. Här kommer lite av resultatet: 
puss.

januari 20

"Sometimes you just have to remind yourself that it'll all be okay. Maybe not now, maybe not tomorrow, but one day. Say it enough that one day you'll actually believe it. Remind yourself that things have changed. They changed for a reason. People change for a reason. You just have to let go and move on. It's going to be hard, and you're going to feel lonely, but just hold on, because who is to say tomorrow won't be the best day of your life?"

You don't get to choose if you get hurt in this world, but you do have a say in who hurts you.

Matchen igår slutade grymt och det var faktiskt en väldigt bra match. Dock var det en i det andra laget som bröt foten vilket var väldigt obehagligt. Det slutade med 9-4 till oss tror jag. 
Efter matchaen var jag på bästa och käkade pizza med David och Richard och efter det ska vi hem till mig och chillade. 
 
Idag har jag bara varit hemma och chillat. Lyssnat på musik och umgåts med mamma. Ska lägga mig tidigt ikväll för är galet trött! 
puss. 

januari 19

godmorgon! 
vaknade vid 11 idag men ligger fortfarande i sängen. Tänkte snart dra mig upp för att käka lite frulle eftersom jag är galet hungrig haha. Ska till SWC idag och kolla på seriefinal mellan warberg och onsala i eftermiddag med Hanna och Töllan. Hade även tänkt att jag skulle hinna med att fota lite snö och så innan den försvinner. Hoppas på pizza mys med familjen ikväll. 
puss.

30 års kalas

Igår var det fredag och även 30 års kalas för mig farbror. Hade galet roligt som vanligt med alla kusiner och skrattade så jag gråt ett flertal gånger! 
puss. 

only know you´ve been high when you are feeling low

Dagen i skolan var galet chill. gick 8 - 11 och matteläraren var sjuk så den lektionen chillade vi bara. Efter skolan stack jag ner på stan med lovisa och shoppade lite, kommer upp bilder på de jag ska behålla någon dag! 
Måste först byta en blus till en mindre storlek och byta en tröja det var hål i. Detta ska min snälla syster fixa åt mig imorgon. 
Imorgon efter skolan tar även jag och syrran bussen ut till min farbror i bua. Han och farfar skall pappa Charlie imorgon. Han har nämligen fått ögoninflamation stackarn..
 
Vi har även fått snö än en gång och jag är över lycklig! Det har snöat 2 dagar och under nätterna och det är vitt över allt. Nu trivs jag.
Ska sova nu hade jag tänkt. Har även en liten sovmorgon imorgon och det ska bli underbart! 
puss.
 

stay away from my trigger, i´m a loaded gun

Gick i skolan idag 8-4 men det gick bra, vi hade en ganska chill dag. Hade första bildlektionen för terminen idag också, skönt att vara tillbaka tycker jag! Vi ska jobba med porträtt och sen keramik som är min absoluta favorit så ser fram emot denna terminen! Hann även med en runda på gymmet. Har nu pluggat en stund och tänkte gå och sova i tid idag haha. 
Jag är kääääär! gossip girl in my heart! 
puss. 

you always want what you are running from

Lite bilder från idag. 
puss.

Januari 12

Vaknade vid 12 idag av att solen lyste på mig. Jag och syrran möblerade om i rummet igår så nu är det så som vi hade det från allra första början, mycket bättre tycker jag. 
 
Ska träffa Töllan en stund idag. Vi ska på en liten fotorunda och sen se på match i swc. Ikväll så får vi se vad som händer. Känner att det lutar åt en mysig hemma kväll! 
Lilla Charlie. 
puss. 

Januari 10

Min första dag i skolan var slapp. Började dagen kl 10 på biblioteket där vi skulle låna böcker. Efter det kl 11 så lyssnade vi på en föreläsning om mänskliga rättigheter i 1,5 timma. Sen hade vi mat och sen engelska där vi bara läste. Sen utvecklingstid och sen slutade vi. 
 
Har bara tagit det lugnt ikväll och hade tänkt att jag skulle sova tidigt! 
En liten fin bild från idag
puss.

du får mig falla handlöst ner och det är något som alla ser

plugg, plugg och plugg. blir inte ett dugg klokare ändå känns det som. 
puss. 

Januari 9

Idag skulle det varit den första dagen i skolan efter lovet men självklart är jag sjuk så spenderar dagen i sängen med svenskaplugg. Hade tänkt att gå på ett träningspass med mamma ikväll men blir nog tyvärr inget med det.. 
Ungefär såhär sliten känner jag mig just nu! 
puss. 

havet.

puss.

Januari 7

Hej igen! 
Har varit dålig uppdatering nu jag vet men det har haft sina anledningar. Har helt enkelt inte varit sugen på att blogga och har haft fullt upp. Men tänkte ändå säga lite utav det jag sysslat med sen senast. Det har ju varit nyår och den kvällen/natten spenderades hos Hanna för att även fira hennes födelsedag. Det blev en lyckad kväll med mycket skratt, tack för det Hanna! Har även haft en kompis på besök några dagar vilket var väldigt roligt. 
 
Skolan börjar igen om 2 dagar och jag är verkligen supernöjd med mitt lov. Ska tillbringa dagen till att plugga och träna. Har bestämmt mig för att jag måste komma igång med min träning och denna gången seriöst! 
 
lite bilder från lovet: 
puss.

RSS 2.0