februari 26

Hade en ganska så lugnt dag i skolan. Vi har börjat med ett nytt projekt i skolan där vi gemensant i klassen ska skriva en tidning. Jag blev utsedd till chefsredaktiör och jag har styrt och ställt hela dagen. Efterskolan harjag pluggat matte. Skulle egentligen träffat Ghaston men plugget tog längre tid än vi trodde så vi får ta det en annan dag. 
 
Imorgon har jag kort dag i skolan, 8.10 till 11.00, det ska bli underbart! 
Nu ska jag sova hade jag tänkt. Sov gott och dröm sött. 
puss. 

KÄR

 Har fullkomligt förälskat mig i denna underbara låten. 
puss. 

13.40


INSTÄLLD MATTE

Vilken lycka att höra de orden, att man slutar 14.30 istället för 16.00. YES.
 
Ska på bild och sen ner till gymmet senare ikväll. Ska även plugga lite och ha en mysig kväll. 
puss. 

februari 24

hej bloggen. 
Igår så jobbade jag lite och sen så var familjen och bowlade och Charlie lekte på lekstugen. Vi hade även lite främmat och mello mys på kvällen så därför har jag inte bloggat. 
 
Idag så har vi bara chillat och städat i vårt rum. Oskar har nu åkt hem så det känns tomt. 
 
Avslutar detta inlägg med lite bilder ifrån veckan. 
puss. 

slappar fredag!

Sitter i sängen nu med Oskar och Jossan och chillar gärnet. Vi är barnvakter åt Charlie som för tillfället ligger och sover gott. Idag så har vi inget bestämt utan det blir nog bara att vara hemma och slappa. 
Här kommer lite bilder ifrån veckans gång: 
puss. 

EN KVÄLL I SÄNGEN FRAMFÖR TVN

Sitter hemma hos Oskar nu medan han tränar. Mår lite illa så har bäddat ner mig i hans säng och jag har en härlig tv kväll framför mig! Både farmen, bygglov och sen ska jag kolla på en ny serie som börjar idag. Hittade även lite shopping i Lidköping. Ett par vantar, en skjorta, en kofta och bhar. Det var en väldigt fin stad för övrigt haha. 
Kommer kanske bilder på det jag köppte senare när jag orkat mig upp ur sängen. 
Inte världens bästa bild haha men hade inte med mig kameran dit!
puss.  

februari 19

Godmorgon! Vaknade halv 8 imorse och sen dess har vi legat och dragit oss i sängen. Ska snart åka till Lidköping och kolla lite. Får se om jag får med mig något hem. 
puss. 

februari 19

Godmorgon! Vaknade halv 8 imorse och sen dess har vi legat och dragit oss i sängen. Ska snart åka till Lidköping och kolla lite. Får se om jag får med mig något hem. 
puss. 

i´m lost in you.

Har jobbat hela dagen och slänge mig i soffan så fort jag kom hem! Man blir så galet trött av att stå upp, gå och springa och hålla 1000 saker i huvudet på samma gång en hel dag. Och upp på det så ska du ha ett leende på läpparna hela tiden och vara trevlig emot alla! Fy, det är så jag känner just nu. 
 
Har packat resten utav kvällen, åker nämligen till Oskar imorgon och är där fram tills på onsdag eller torsdag så uppdateringen kommer det nog bli lite sisådär med igen tyvärr, men ska försöka! 
 
Så jävla söt! Sånt här gör mig glad och ger mig hopp om livet !
puss. 

februari 16

Kvällen igår med Lone var mysig. Vi satt och snackade massa strunt och kollade på sex and the city. 
 
Började jobba kl 10 imorse och slutade kl 6. Har varit mycket att göra och är nu galet trött! Ska troligtvis ha filmkväll med ett gäng kompisar ikväll och vi får väl se hur det slutar. 
 
Jobbar imorgon också så troligtvis dålig uppdatering då med.. 
puss.

PROV

Läraren var sjuk till min första lektion idag så nu sitter jag och några i klassen och kollar på studentmössor men borde väl egentligen plugga till vårat idrottsprov som vi ska ha sen. Det handlar om träningslära, skador och doping. Det kommer nog gå helt okej tror jag, många saker känns ganska så självklara och man kan tänka ut en del svar själv utan att plugga. 
 
Slutar halv 1 idag. Ska då hem och plugga lite och sen ikväll så blir det tacomys med familjen. Ska kanske träffa Lone en stund också. 
 
Ska för övrigt jobba hela helgen så det kommer vara fullt upp. kan vara så att det blir lite dåligt uppdatering men vi får se vad jag hinner med! 
Här får ni en bild på en riktig snygging! 
puss. 

NU ÄR JAG GLAD

Detta hittade jag på min säng när jag kom hem. 
puss. 

ALLA HJÄRTANS DAG!

Jaha, då var det alla hjärtans dag igen. Är inget stort fan utav denna dagen men tycker ändå att den är väldigt mysig! Det hade ju inte varit helt fel att dela den med den jag tycker om eller att bli överraskad med massor utav röda rosor eller presenter. Det är väl alla tjejers största dröm denna dagen eller? Men är man ensam så är man! Ska hem och plugga och gräva ner mig i sängen efter skolan haha. 
puss. 

Fys-träning och plugg.

Tränade syrrans lag innan och jag blev galet trött själv haha, illa! Töllan hjälpte mig och vi körde med dem rejält idag. Älskar att stå där och säga vad de ska göra och de att de lyder mig, kanske ska satsa på att bli officer??? 
Sitter i sängen nu igen iaf och ska göra dagens andra pluggpass. drygt och segt som bara den men något som tyvärr måste göras..
En liten vinterbild från i helgen. 
puss. 
 

Februari 13

Kort dag idag i skolan och det är galet skönt! Ska ner till stan en snabbis efter skolan och lämna tillbaka en tröja och sen ska jag hem och plugga. Ska kanske hålla i en fysträning för Josefines lag ikväll, vi får se vad som hinns med! 
puss. 

Komposition

Lite bilder från dagens fotolektion. 
puss.

Hon vill va som du.

Har inte orkat blogga nu som ni säkert har märkt. Har verkligen inte haft lust. Dels har jag inte haft någon inspiration och sen så är jag väldigt trött på min bloggdesign och allt. Så är det någon som läser min blogg och som är duktig på att trixa och fixa med sånt och som vill hjälpa mig så säg gärna till! 
 
Denna veckan har jag fullt upp med massa inlämningar och prov som skall göras så måste plugga varje dag.. Idag fyller även min pappa 40 år, min mormor 63 år och Alexandra 15 år så vi har haft ett riktigt tårtkalas och käkat ute med familjen. Underbart gott! 
 
Sitter nu i vardagsrummet och ska skriva om Sveriges invandrarbakgrund, tjoho, eller nä.. 
Tänkte lägga mig tidigt ikväll och imorgon är det kort dag i skolan, det behöver jag känner jag nu! 
 
Bild från i helgen. 
Puss. 

RSS 2.0