jag kämpar, sliter, svettas


just follow me and you'll never have to wish again

Hej!
har inte bloggat så mycket det senaste för det har varit väldigt mycket med skolan. Hade so prov idag om islam och på fredag väntar engelska prov..
känner mig ganska stressad och vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men det löser sig!
Nu sitter jag här i min säng och sjunger med till denna underbara låten nedan. Kan verkligen säga att den räddat mig kväll!
Kollade lite på idol innan med min mamma, och förlåt för jag äger detta men fy vad det är tråkigt! Har verkligen tröttnat på de programet.
Träna innan också, sååå skönt!

who am i to say?


CUP VINNARE!

Vi vann cupen! sjukt glad för det! Grymma va vi tjejer!
På kvällen som jag hos Hanna men Anna, Hanna, Ronja och Elin. Mysigt va det. Vi gjorde inte så mycket utan satt mest och skratta, snacka och bara cepade allment. 
Dagen idag har bara varit pluggande.. Kom till Olivia vid 2 och va där til kl 6.
.
.
Nu ska denna tussilagon sova!
puss.

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead..

Hej!
Mycket i skolan, jappjapp!
Idag är det fredan och det betyder helg!! YESSSS vad jag har längtat!
Var på stan innan med Felicia och nu sitter jag hemma med chill musik.
Ska ta en sväng till swc sen och kollar lite med Anna. Imorgon är det cup i kungsbacka som gäller! taggaaaa! Sen på kvällen ska jag hem till Hanna för lite tjejmys.
Söndagen kommer bestå av so plugg. Vi gör ett grupp arbete om islam och då ska man göra en tidning som skall vara inlämnad på tisdag så vi sk jobba på den.
.
.
puss.

someone like you

.
drömmer mig bort i musikens värld.
puss.

and it goes like this, ah,

Skolan va GRYMt tråkig.. sega lektioner som man bara ville sova sig igenom. Men jag körde på taktiken  "lutarna i öronen med full partymusik på och låtsas att man hör vad lärsren sägar". GULD är den taktiken!
Nu skriver jag ett fint brev på spanska och om 2 timmar beger jag mig till SWC och tränar.
Bloggar kanske mer sen.
puss.

du kommer aldrig hitta någon bättre än mig.

Shiiiiit vilken kass uppdatering!! ber om ursäkt!
Men har haft fullt upp och har helt enkelt glömt av det.
Men jag får väl ge er en till sammanfattning av helgen.
I fredags som jag hos Anna men Anna, Hanna och Ronja. Super mysig kväll men massa prat och knas! Vi käka pommes och hamburgare och flera kilo chips. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord hur länge som helst och sedan kollade vi på lejonkungen. Jag vet att det va sånna filmer man kollade på mär man var 6 år gammal men det är ju så jävla bra!!
Aja.
I lördags vaknade jag hemma hos Anna då och sen gick vi på match vid halv 2. P95 spela och det blev en självklarvinnst! sen hem och käka thai men familjen för att en cykla tillbaka till SWC för att kolla på p94, vinnst där med!
På kvällen tog jag, Hanna, Henny, Anna och Lovisa en cykeltur till apelviken. Ytterst trevligt!
.
.
Kan inte säga att jag ser fram emot den kommande veckan. Så sjuuuukt mycket plugg.. jag ska ju faktiskt hinna med annat också! Men det tänker inte lärarna på, nejnej.. GE MIG GÄRNA MER LÄXOR!!
.
.
Min data har dessvärre lite DAMP så det funkar inte att lagga upp de bilder jag vill.. men hoppas det fixar sig! ni får en snygg bild på något annat ist ;)
.
Jag måste bara säga att jag tycker denna bilden är underbar!!
puss!

regn, regn, regn..

Klockan är 21.20 och det regnar som aldrig förr! Skulle ut och ställ in min cylek innan och jag höll på och blåsa bort..
Sitter just nu och pluggar och pratar i telefon. Har räknat 3 sidor i matten och jag är stolt över mig själv! Ska snart gå och kolla på "kaos i Båstad" men min mamma igen.
Träningen gick väl helt okej och jag cykla hem i ÖSREGN..
känner att detta inlägg blev väldigt tråkigt och har tyvärr inga bilder på denna datorn så förlåt!
.
.
.
you are never really living until you've found something to die for.
puss.

jag hatar att jag saknar dig

Hej!
Kass uppdatering jag vet.. Men här kommer iaf lite utav vad jag gjort!
fredag: tjejerna va här och på kvällen även jonathan och andreas. Vi firade min födelse dag och jag fick världens sjukaste present! En vandrande pinne! Leif heter den.
Lördag: Va jag flaggvakt. Stog och stannade bilar för det va cykeltävling! Stod tillsammans med min farbror någonstans på landet i 6 timmar. 6 HELA TIMMAR STOD JAG UPP! Herregud vad jobbigt det va säger jag bara! Helt klart inget jag kommer göra om!
Söndag: tog jag det bara lugnt. Kolla på lite film och så.
Måndag: tillbaka till verkligheten.. Skola och sen träning.
Idag, Tisdag: Skola.. Joggade idag i skolan och kan ju bara säga att kondisen är inte som den borde, hehe, det får bli ändring på det! Nu ska jag snart träna, Hör kanske av mig ikväll.
puss <3

frida bengtsson här!

Tjena gänget!
Just nu är det ingen mindre än Frida Bengtsson som skriver!
Tänkte vara lite gullig att gästblogga här på Nathalies blogg. Kvällen idag har vi tillbringats med underbara brudar och vi har firat Nathalies födelsedag. Påhittiga som vi är, så fick hon självklart världens bästa present.. EN VANDRANDE PINNE! :D Haha, sjukt grym! Leif är hans namn, lägg det på minnet ;)
Nu skall vi hitta på någonting kul, men kika in på min blogg HÄÄÄÄÄÄÄR!

RSS 2.0