Onsdag 15.30

Sitter här på balkongen igen och skriver mig HK uppsats. Till sälskap har jag rebecka och fiona och mitt coca colaglas. Dagen idag var sjuuuukt najs! Föst hade vi so och no. Sen var min bildlektion och mattelektion inställda så jag hade 3 timmar tåltimma, guld!
Det firade jag, Frida och Felicia men att gå på stan och ta en pizza, mumma.
Det var även byta kön dag idag. Killarna skulle ha Tjejkläder och tvärt om men tyvärr är våran skola så tråkig att ingen orkar engagera sig. Endast 2 tillar var utklädda, dåligt.
Tycker faltiskt inte att det är så mycket begärt att man anstränger sig så mycket i 1 vecka!
aja, nu skall jag tillbaka till min uppsats.
puss.

uppdatering.

Fredag spenderades genom at fira ludwig, roligt och galet blev det.
På lördagen var jag henna och tog det lugnt. Sprang även en runda med min älskade moster som var här på besök, riktigt mysigt.
På kvällen kollade jag och Marcus på dne internationella melodifestivalen och sjlvklart var det LOREN som vann. Jag var så galet taggad när rösterna kom från alla länder att jag hoppade upp och ner i sängen!
På söndag morgon var det konfirmation för lillkusinen linus i väröbacka kyrka. Väldigt dryg gudstjänst men kalaset efter var roligt. Alltid lika kul att träffa kusinerna!
Idag var det första dagen på väran spexvecka i skolan. Temat idag var morgon. Imorgon är det bönder som gäller och jag har lånat en finfin skjorta av Dahle.
Nu ska jag ut och springa med min mor, duktig tjej.
puss.

Fredag 14.11

Kvällens planer: Fira ludwig.
Kvällens mat: tårta
Kvällen väder: underbart!
puss.

godnatt världen.

Godnatt världen. Nu går jag och john och lägger oss.
puss.

Torsdag 15.28

Sitter här på balkongen och skriver på min bokrecension som skall vara inne imorgon. Har haft spanska nationella prov hela veckan och idag hade vi det sista, så galet svårt! Aja, skönt att det är över nu. Vi har ca 3 prov kvar på hela 9an och det är underbart!
Så nu sitter jag här med min bok, dator, högtalare fulla med musik, ett kakfat och ett glas vatten. Snart kommer nog marcus hit och pluggar med mig. Skall även passa min bror för mamma jobbar och pappa är iväg på jobb.
Bloggar väl ikväll om det händer något roligt.

mot stranden !

Ska ner till stranden med Lovisa och anna. Ankaret tror jag det blir. planerar att ta årets första dopp i havet för det är helt gaaaalet varmt ute!
Men först ska vi till hajen och köpa vindruvor. 
cya bitches.
puss.

Tisdag 17.27

Tjaa! chilldag i skolan idag med. Stack till stan med anna efter skolan och kikade på lite kläder. Fick med mig två godingar hem, bilder kommer nog senare!
Sitter hemma hos Marcus och pluggar so nu och ska snart ner på stan igen för att fika med mammsen och Charlie, mys.
bloggar mer ikväll.
puss.

godkväll och godnatt

Sitter och kollar på såna här fina sänger, vill ha en i värat rum. Jag ska sova längst ner såklart. Måste föreslä det för mamma och pappa! får se hur det blir.
TROMSÖ Våningssängstomme IKEA En bra lösning för dig med begränsad yta.
puss.

plugg på G

Det är plugg som gäller hemma hos stridh.
Skolan gick bra, det var en väldigt chill dag men många vikarier. Efter skolan var jag kvar och jobbade lite i bilden och sen övade vi inför skolavslutningen där vi skall sjunga.

måndag.

skola och sovmorgon till 9.
Mot skolan, bye!
puss.

söndag.

Kalaset igår var mysigt. Det var min lilla kusin Ludvig som fyllde 2 år. Vi åkte hemifrån kl 8 och var hemma vid halv 8. På kvällen sov jag hos min pojk. Han skulle dock spela cup på mogonen så jag drog mig hem vid halv 10. Vädret va underbart och jag tänket att nu är det dags att röra på fläsket! Så det gjorde jag. Jag cyklade ut till min farmor och farfar i väröbacka och hem, Totalt 4,5 mil. en väldigt stolt och väldigt sovbränd tjej kom hem.
Marcus var här på kvällen och åt och sen tog jag en girltalkrunda med Lovisa.
puss.

fredag.

Festen igår va rolig. Bra musik och gött folk är ju alltid ett plus!
ikväll blir det myskväll med mamma och imorgon bär det av till skövde för 2 års kalas.
puss.

mot Frida.

puss.

broken


Torsdag.

Hallå! Nu är det långhelg och jag vaknade upp Bredvid Marcus imorse. Sitter här och käkar chips och popcon, livet leker. Vi har lägenheten för oss själva fram till fredag förmiddag, Mys.
Igår var Alicia, Lovisa, Ludwig, Marcus och jag här och åt lite mat och chillade och sen gick vi över till Gustav och fortsatte chilla där. Kvällen avslutades med att vi halvsomnade till Gustav 2.
Idag ska jag ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Ska på fest till snyggingen Frida ikväll och fira hennes födelsedag som var i februari.
Marcus sover här inatt också.
Jag har tyvärr inga bilder på denna datan men lägger upp extra i nästa inlägg!
puss.

temadag

Hade sovmorgon till 9 idag och sen hade vi temadag fram till halv 1. Jag, Hannes och Noah satt 3 timmar och jobbade med bordsplaceringar till niornas avslutningsmiddag. Det är ett jäkla pussel och få ihop allt men tillslut gick det.
Efter skolan stack jag ner till stan med Lone och Marcus och kollade på skolavslutningskläder. Hittade en fin blus och en klänning men de får ni inte se än! Köpte ett tar shorts också men de måste jag nog lämna tillbaka..
Sen gick vi hem till lone och pluggade svenska. Inte så kul men mycket behövligt med tanke på att vi har svenska prov på onsdag inom romatiken.
Vid halv 8 stack jag och Marcus hem till mig och tog det lugnt som vanligt, provade ännu fler klänningar och kollade lite på film.
Nu hade jag faktiskt tänkt att sova, det är skola imorgon igen och dagen börjar med nationellt i matte, jippie.. not.
bjuder på några snygga kvällsbilder.
puss.

godnatt.

puss.

22.02

Med detta fina och väldigt gamla egopick såger jag godnatt och gosar ner mig i sängen med min one piece.
puss.

karlsson på taket - my man

helgens räddning!
puss.

dengamlagodatiden ♥

åh vad jag tycker om er, puss.

Söndag 17.39

Hej.
Var på fotbollsmatch med marcus imorse, syrran spelade mot tofta. Det slutade med en anmälan för könsord och vinst till bois men 6-0. Gött spelat!
Jag och marcus stack till willys sen och köpte gofika, bulle och calipposhot.
Har precis käkat grillat med familjen och tänkte snart bädda ner mig i sängen och kolla film med min one piece och tända ljus.
puss.

@Ghastons place

Hej!
Just nu sitter jag, Alicia, Ghaston och Marcus hemma hos Ghaston. Vi har varit och käkat pizza på bästa, mums.
Hittade faktisk lite kläder på stan innan med mamma. Ikväll sover jag hos Marcus.
puss.

Lördag.

Hej. Dagen började med en tallrik Thaimat sen igår, mumma. Sitter och lyssnar på soldiers men munter nu. Ska snart till stan med mamma och kolla kläder till skolavslutningen och sen ska jag träffa Ghaston och Alicia. Får se vad vi hittar på.
Kvällen igår var en riktig chillkväll. Bärde in min madrass till vardagsrummet och låg där och kollade på film med mamma och pappa och käkade godis. Marcus kom förbi en stund också, mys.
Nu måste jag göra mig iordning, stan väntar, puss.

ingen lyckad fredag..

Ingen rolig fredan för mig inte.. Gick till skolan imorse men sen mådde jag så dåliga att jag fick gå hem. Har ont i ryggn, lungrna, revbenen, halsen, öronen och huvudet. Just nu ligger jag i mormors soffa och kollar på barnprogram och äter pannkakor, mums.
Får hoppas att jag mår bättre ikväll.
puss.

godnatt.

med denna låten säger jag godnatt.
puss.

21.02

Godkväll.
Idag har jag varit sjuksyster själv. Både charlie och Marcus låg i min säng febriga och förkylda och kollade på Higt School Musical. Jag, snäll som jag är, har servat dem med glass, filtar, mat och jag vet inte allt!
Det har regnat hela dagen, mys. På gympan spelade vi fotboll i ösregn på konstgräset och jag har även haft ett so prov som faktiskt gick helt okej!
Imorgon är det fredan och det ägeeer!
paniiiik! ska jag vara blond eller brunett till sommaren?!
puss.

tisdag 4 maj

Hej. Har inte ork eller lust att blogga nu så det har bara inte blivit av. Men idag så har jag träffat lone en stund och har även hunnit med att träffa marcus, mys. Har precis käkat nu och sitter här med en burk majs och en kiwi ;)
Ska snart sätta mig med so-boken och läsa lite.
finns inte mycket mer att berätta så jag säger puss och hej!


Tagen av lone.
puss.

RSS 2.0