(syskon)kärlek

hihi, puss. 

sjuk..

Har en sjuk förkylnig och feber så sitter här i soffan och halv kollar på knight and day samtidigt som jag ditter med datan i knät. Dessa två låtar förgyller min kväll idag: 
 
 
puss.

Don't look back, you're not going there way.

Förkylningen blir bara värre och värre och jag känner mig halvt död. Ska snart till jobbet och ikväll skall jag plugga matte som bara den.. Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon bara. 
 
Hittade ett ordspråket som jag tyckte var bra så tänkte att jag delar med mig till er som läser min blogg. 
"Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always believe in yourself, because if you don't, then who will? Keep your head high, and your chin up. Most importantly... keep smiling, because life's a beautiful thing, and there's so much to smile about."
 
puss.

september 29

godkväll. Inatt sov jag hos Axel och idag vid halv 1 drog jag, han och Daniel till Göteborg för lite shopping. Hittade 2 tröjor, en halsduk och present till Charlie som fyller år på fredag. Bilder kommer kanske senare. Det har verkligen varit en toppen dag och jag har inte skrattat så mycket på länge! Gick dock hela dagen med feber och är nu redigt förkyld! tycker faktiskt synd om mig själv så kvällen blir väldigt lugn. Filmkväll med mamma. 
 
Imorgon skall jag jobba och kan ju inte säga att jag känner mig så jätte taggad på detta med tanker på att jag är sjuk men det är bara att göra´t! 
är kär i dessa skorna!
puss. 

lyssna.

Delar denna underbara låt som min pojkvän skrivit till sin syster och hennes kille med sitt band. De omkom i en bilolycka i thiland för inte så längesedan och detta är en hyllningslåt till dem. 
Lyssna och njut. 
 
puss.

september 27

Sitter i skolan nu och skall snart ha engelska. Idag händer nog inte så mycket mer än att jag ska plugga och sen är det fotbollsmatch ikväll på vallen som jag skall gå på om vädret tillåter. mycket mer har jag tyvärr inte att berätta.. 
Här kommer iallafall något oemotståligt fina bilder på mig, Tollan och Ronja! 

jag saknar dig..

saknaden är stor farmor, vi ses i nangiala. <3
 
 
 

true.

"You know what happens when you hurt people? When you hurt people, they begin to love you less. That's what careless words do - they make people love you a little less."
 
 

"One day I'm going to be really happy and you're not going to be a part of that."

 

skrattet är ett lugnande medel utan några bieffekter.

puss.

mot bibblan!

Nu drar jag mig till bibblan för att träffa Isabell, vi ska plugga! fick också nyss reda på att jag ska ta skolfoto imorgon och paniken kom som på beställning! VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! får dra ner på stan senare och hitta något.

puss.


lite finfina bilder ifrån helgen!

 
 
lördag. 
puss.
 

min favorit kille

Vad hade jag gjort utan dig? Du kan verkligen lysa upp mina dagar och göra den till ett helvete på samma gång!



haha, humor

När man är ledig en dag som denna när det regnar ute och alla andra är i skolan så sover jag mycket. Och när jag sover för mycket så blir jag trött vilket leder till att jag får väldigt dåligt humor. Så just nu sitter jag och skrattar åt den här godingen. enjoy. 
 
puss.

tisdag och ledig

Idag är en riktig chilldag. Alla skolor går i skolan utom min så idag tänkte jag slappa och plugga. Vakande vid halv 12 och det är SENT för att vara mig! ska hoppa in i duschen nu och sen gå ut med hunden.

denna fina bilden hittade jag på min jacka igår när jag slutat jobba. undrar hur deb hamnat där..?


puss.

hope there´s someone who will take care of me

 

Min helg.

Helgen har varit GULD! Det började i fredags när jag och ett par goa brudar var hemma hos lovisa. Det bjöds på mycket skratt. Vi käkade pizza, tjötade och spelade twister. Supermysigt verkligen!
 
I lördags så jobbade jag 10 - 18 och sen hann jag i princip bara hem och byta om innan jag skulle sitta på bussen till läjet där jag, Alicia och Lovisa skulle på grogg. Även här blev det en väldigt lyckad kväll. 
 
På söndagen jobbade jag igen 10 - 15 och sen träffade jag axel en stund och passade charlie. vid 7 träffade jag ghaston, wille, adam och andré. Vi stack till SWC där junior damerna spelade match mot capricon. En match man bara inte kunde missa! Vi vann med 5-1 och det va en jävla tur annars vet jag inte vad jag hade gjort. Kvällen och natten spenderade jag hos Axel. 
 
kan fortfarande inte ladda över bilder från mobilen. Vet inte vad det är med den men det gör mig irriterad så in i bomben!!
 
puss. 
 

toppenkväll!

har haft riktigt roligt ikväll. vi har käkat, spelat twister, lyssnat på musik och dansat och vara snackat. en helt vanlig tjejkväll helt enkelt! Kom hem för en liten stund sedan och sa sova nu. imorgon är det jobb som gäller och sen party med ett härligt gäng.


hör av mig imorgon.
puss.

september 21

Fredag idag och jag är glad! Är i skolan nu och det ösregnar ute och vi sitter i klassrummet och myser med en film. 
Ska spela fotboll i regnet sedan, underbart! 
Ikväll är det tjejkväll hos lovisa. Pizza står på menyn och jag är taggad som tusan. 
Idag åker även min bror och mamma till min moster i skövde och är borta över helgen. väldigt skönd faktiskt! 
här kommer en snygg bild på mig, frida och anni från våran konfirmation förra året.
puss.
 
 

GÄSTBLOGG

Hej. Jag heter Emma, och är supercool, så jag gästbloggar här. Man känner sig väldigt töntig när man gör sånt. Lite för fjortisaktig också.
Och detta är jag:

godnatt

Ligger i min säng nu. ska snart sova, är helt slut och har galet ont i ryggen..
kören var jätterolig ich det va helt underbart att bara få sjunga ut! hann även med att träna innan kören och nu äräbtligen min engelska redovisning klar tills imorgon. så himla skönt, de tog en evighet!
godnatt säget jag nu, sov gott!
puss.

spetember 19

Godmorgon. Idag är har jag "lektions befriad" dag som det så fint heter. Det innebär att jag sitter hemma och slappar typ. Har ganska mycket läxor denna veckan så tänkte plugga nu. Skall skriva en engelska powerpoint om madonna. 
Ska hänga med Lone till haga idag med och hälsa på och ikväll har mamma lyckats lura med mig på kör. Skall testa hur det känns att sjunga i hennes kör eftersom jag älskar att sjunga. 
 
Gårdagen var lugn. Vi spelade in film hela dagen i skolan och det var verkligen super kul! Kom hem ifrån skolan vid 3 och då träffade jag gustav en stund. Vi gick en liten promenad och tjötade. Sen stack jag till axel en stund och träffa honom. 
 
såhär cool var jag under en scen i fimlen. 


puss. 
 

Usch..

Usch vilken hemst historia! Sitter här i skolan och gråter nu. blev verkligen berörd och så ska det verkligen inte få vara.. ta er tid och läs. jag Fick mig en tankeställare på vad som faktiskt verkligen betyder något i livet. 
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb

The A team

Sitter här nu i skolan och har digitalt skapande. Emma sitter och klipper och vi andra lyssnar på musik. Borde nog gå och hjälpa henne snart haha. 
Ska ner till stan sen med Alicia och köpa mina älskade skor, i'm in love! Skall även kolla på byxor för det behöver jag verkligen.
Ikväll skall jag plugga och passa min kära lillebror och sen skall jag nog även sova hos min mormor inatt, mysigt skall det bli. 
puss. 

X - factor

Tjabba! 
Sitter här i soffan och kollar på x - faktor. Det va precis en tjeje som sjöng som hette Kristin Ampero som jag helt och hållet fastnade för. Herregud vilken röst denna kvinna hade! 
Har jobbat idag och bakat äppelpaj med mamma annars så har dagen varit väldigt lugn. 
 
 
om man hade en sån röst hade jag inte haft något att klaga över ;)
puss.

spetember 15

Hej. Idag är det lördag och jag är väldigt glad. 
Började dagen med att färga håret. Nu är jag brunett igen och trivs jäääkligt bra! 
Har varit på stan idag okså med min familj, min moster och min mormor, mys. Vi fikade lite på veras och shoppade lite sen. Jag hittade en svart bh och ett par svin snygga skor som jag skall ner på måndag och köpa. Sen gick hela truppen hem till oss och käkade pizza, Smakede fint! 
Nu ska jag kolla lite på Lost och plugga lite och sen skall jag träffa axel. 
Kan tyvärr inte få bilder från mbilen över till datan, det laggar som satan men jag skall försöka fixa detta, lovar!
puss. 

hehe



puss.

japp.


22.22

Min dag blev faktiskt inte värre än vad den var imorse. Skolan gick fint och vi fick grymt god mat = glad nathalie!
Även träningen gick fint. Ramlade inte av rullbandet och var sjukt taggad. Har kollat lite på lost och jag är verkligen helt fast även om jag får svårt att somna på kvällarna för det är så läskigt..
 
Imorgon skall jag med Alicia och några Utav hennes kompisar till liseberg och kolla på Kapten Röd, super kul ska det bli. 
I helgen kommer också min älskade moster ner till varberg från skövde och Anders är med. Han jobbar på försvarsmakten och är just nu nere i afhanistan i ett år och nu är han äntligen hemma på permision så det ska bli roligt att träffa dem! annars är det bara jobb i helgen. 
 
Nu skall jag sova så jag orkar med morgondagen i skolan. 
Detta skall jag äta i mängder imorgon, min två favorit pojkar!
puss. 

that girl is so dangerous

Godmorgon!
Vaknade 50 min tidigare än jag egentligen skulle och där började min dag gå fel. Ca en halvtimme efter det  att jag vaknat så får jag reda på att skolfotot där jag kämpat så med att hitta kläder till är INSTÄLLT! Åhh jag tror jag knäcker mig! Dessutom så tvättade jag igår och råkade välja fel program så tröjan jag skulle ha idag har blivit betydligt mycket mindre, och jag har bara varit vaken i en timme! denna dagen kommer sluta illa.. kommer säkert springa av rullbandet ikväll på gymmet eller något annat hemska. FY för såna här dagar säger jag bara. 
såhär snygg är jag idag.
puss.

i believe..


sjukling..

Ligger här i min säng och kollar på lost och tycker synd om mig själv, har magknip..
Har helt fastnat i den serien och det gör mig galen! Det händer ju saker hela tiden. 
Skall sova om en stund, skola imorgon och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. Börjar 10.20 så det blir lite sovmorgon iaf!
godnatt. 
puss. 
 

september 12

Hallå! 
Sov ända till 10 idag och det är länge för att vara mig! 
Sitter just nu på min balkong och ska börja plugga lite.Ska räkna lite matte, jag ju bara 40 tal att räka tills på måndag, inte så himla mycket, eller..? 
Imorgon är det skolfoto som gäller och jag har lite små panik för jag har inte en blekaste vad jag ska ha på mig!!! Hjälp lixom! Men det löser väl sig som allt annat. 
Varför kan jag aldrig lyckas se normal ut på skolfotot?! 
puss.
 

så sant, så sant.

- "Life is never as bad as it seems. Life can always be worse. Be happy with what you have - you never know when everything could be turned upside down. Don't judge someone if you couldn't walk a mile in their shoes; Life's hard, there's no point making someone else's harder."
 
- "I hope one day you will realize I did truly care for you. I promise you, you're going to miss me being there, putting up with you, and refusing to give up on you. You're going to regret everything you've done to me, including all the damage you caused. Someday, you'll turn back and I won't be waiting for you any longer. I might of been worthless to you, but you'll miss me, when I become priceless to another."
 
 
- "Bad things are always going to happen in life. People will hurt you, but you can't use that as an excuse to hurt someone back."
 
-"People were created to be loved, things were created to be used. The reason the world is in chaos is because things are being loved and people are being used."
 
puss.

true.

"This is how life works: You spend forever acting like you don't care that you're alone and then someone comes along and fills the little void you've been neglecting for so long. Things are great and you think, 'Wow, I'm happy for once." Then as soon as you get used to having them around, they leave. You're alone again. Even more so than before, you tell yourself that you'll never meet someone that's going to take their place. But you will, and you do, and then the process repeats itself over and over and over."

kärlek.





september 11

Godkväll bloggen. 
Skolan idag var toppen. Vi kollade på hur man gör filmer och lärde oss lite om det och sen fick vi även skriva manus till en film som vi skall göra nästa vecka, super kul! 
Efter skolan stack jag till mammas jobb och hälsade på lite. 
Har varit barnvakt nu ikväll åt charlie och kom nyss hem från en liten kvällspromenad med Molly och Axel.
Imorgon är jag ledig och det innebär att jag ska sova läääääänge, underbart!

puss.

september 10

Sitter just nu nerbäddad i min säng med lugnalåtarlistan på. Kom precis hem ifrån att ha tränat lite yoga och gymmat. Älskar verkligen känslan efter träning. Det går inte att beskriva hur skönt det är!
 
Skolan idag var chill men fick reda på att jag måste lämna in min "nya" dator på lagning för den är sönder.. 
Imorgon börjar jag 8.10 så nu ska jag lägga mig. 
Eller..? ;)
puss.

spetember 9

Godkväll. 
Idag har jag jobbat mella 10 och 18. Segt men gött. 
Kvällen igår tillbringades hemma hos simons mamma där några goa killar satt och lanade. Jag och Lovisa gick dit för att förstöra men slutade med att vi fastnade i spelen.. Vi satt och spelade 2 utav världens läskigaste spel, Amnasia och slender och jag blev självklart livrädd och satt och skrek. Roligt hade vi iaf!
Matcherna jag va på slutade med vinst för båda våra hemma lag och jag var nöjd med dagen!
 
Resten utav kvällen blir det slappt. Har börjat kolla på lost eftersom så många tjetat på mig om det och har nu sett två avsnitt. Den gör mig GALET nervös!
puss.

träningsvärken tar död på mig!

Godmorgon.
Sovit gott? Det har jag förutom att jag fått den sjukaste träningsvärk jag varit med om i mina ben inatt! helt galet är det, kunde knappt gå upp ur sängen imorse.
Idag är det matcher som står på schemat. Eftersom jag inte spelar innebandy längre så måste jag ju gå på matchetna eftersom man får sån himla go kick utav det! Kl 3 spelar p95 och kl 4 dam juniorerna och jag är taggad till tusen på att sitta på läktaren och heja och gapa!
vi hörs sen.
puss.

september 8

Hej. 
Hade tänkt att börja blogga nu igen. Min förra dator var efterbliven men nu har jag fått min skoldator så hoppas på att jag ska blir lite flitigare. 
Sitter just nu i min säng och utforskar min nya dator med chips och vatten. 
Kvällen har jag tillbringat med tjejkväll med mina familjetjejer, mamma och jossan. Vi har ätit trerätters middag och bara myst. Pappa och Charlie har grabbkväll i stugan. 
imorgon har jag inte en sning om vad som händer men det får tiden utvisa!

Mina fina.  
puss. 
 

RSS 2.0