Even heaven is hell whitout you

Tycker dessa bilderna är sjukt fina så här kommer några av mina favoriter.
puss.

i'm alright, i'm alright

Haha, ska berätta en kul sak som hände på träningen innan. Precis när vi gått på planen och ska börja med tränigen så går  brandlarmet! Det började tjuta jättehögt och sedan kom det en röst som sa: "en brand har utbrytit i byggnaden, var vänlig lämna den snarast möjligt" och sen kom allt på engelska. Alla började springa som galningar och sen fick vi stå utavför i shorts och t-shirt, svinkallt! Efter ca en kvart kom brandkåren och så får vi veta att det gick igång för att någon duschade för varmt. Hur är det ens möjligt?!
Sen senare under träningen när vi gör övningar så mårker vi att det kommer vatten från taket. Då har brandluckorna i taket öppnat sig så det regnar rätt in och ner på planen. Helt galen träning!
.
Jag fick även en ny jacka av mig kära pappa idag. tack!
Nu pluggar jag so och det går super så hejdå!
puss. 

Tänd ett ljus och låt det brinna

Hej!
Idag var det ingen vanlig dag för idag var det hälsa på gymnasieskolor dag!
Började men att hälsa på ekonomi sen samhäll. Efter det var det lunch, kebabtalrik på Campino blev det och sen efter det cyklade jag till drottningblanka och kollade på hotel och turism och sedan cyklade jag vidare till LBS där jag kikade lite på estetik och medier. Den fastnade jag mest för och jag tror även det är den det får bli! den verkar vare väldigt rolig och jag går den isf för att jag tycker om foto och film. Den är högskoleförberedande och jag får ha roligt i skolan och det r ju bara ett plus!
Nu ska jag plugga so och hemkunskap, så roligt liv har jag, och senare blir det nog lite innebandy träning.
puss.

love is wicked

Igår när jag kom hem låg denna sötnosen nedan på min säng. Tack du vet vem du är <3
Jag va på bild också, mysigt va det. Kvällen annars va lugnt och lika så denna. Ska snart bort till Pierre och Jeanette och passa barn, party!
puss.

turn this club around!

Matchen igår gick pinsamt bra. Sverige vann över norge med 14-2 så det va inte så mycket att göra som sargvakt.
Imorse spelade jag och mitt lag match, gick väl inte lika bra men vi tar dom nästa gång! Nu hoppas jag vi vinner resten av matcherna denna helgen, halmstad idag och imorgon drar vi till lund för att spela sm, guld!
Ikväll blir det nog bara att chilla. Mamma och Pappa och Charlie är bort bjudna och Jossan är hos en kompis så jag får se vad jag hittar på.
puss.

underbara fredag!

Tjaaa!
Nu är det fredag igen och i love it!
skolan va chill och sen stack jag ner på stan med frida och köppte strumpbyxor. Snart ska jag iväg till och vara sargvakt när damerna spelar, mys!
puss.

lussebullebak

Har bakat lussekatter med frida nu i 4 timmar och nu är jag super trött på det. Nu är de klara iaf och de blev sjuuuuukt goda! Vi ska ju sälja dom på torget på lördag med klassen men tror jag tar alla själv.
Temadagen med drama i skolan var segt och ångrar att jag inte valde något annat.
Tråkigt och kort inlägg men så får det bli!
såhär finfina blev de!
puss.

you are my angel in the night.

Trött tjej som snart ska gå och lägga sig städar nu rummet tillsammans med sin 2 år yngre syster och digar till gamla goa låtar på spotify. Det är faktiskt mysigt att dela rum ibland. men bara ibland.
Tränade innan så är helt slut i benen efter att ha sprunget 7 km + fys..
Är äntligen klar med min bilduppsats också, hur skönt som helst!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men imorgon har vi iaf tema dag på skolan och jag ska ha drama hela dagen. Efter det ska jag och frida baka lussekatter som vi ska sälja på torget. Självklart kommer vi provsmaka men det säger vi inte till de andra, hihi.
Nu ska jag sova!
puss.

set fire to the rain

Sitter här och skriver på min uppsats om Claude Monet som ska vara inne imorgon. Seg går det..
Drar på träning om en halv timme och sen fortsätter plugget, lyckliga dag!
hör kanske av mig sen.
puss.

everything I do, I do for you

Måndag idag och veckans absolut värsta dag.. 
Sitter och skriver på en stor konstnärsuppsats som ska vara inne på onsdag och det går väl sådär, synd att mamma inte är hemma och kan hjälpa..
Ska snart på bild med och gegga med lera, underbart.
.
I lördags firade vi ebbas födelsedag (7månader för sent) och det va grymt roligt. Vi hade köppt en partylåda till henne med bra innehåll som är mycket användbart! Ebba hade lagat kyckling och klyftpotatis till oss och till efterrätt blev det vit choklad mousse. Vi dansade, sjöng, spelade spel och sen senare kom det lite fler.
Tog tyvärr inga bilder så om ni vill se bilder från kvällen får vi kolla här: http://bengtssonf.blogg.se/2011/november/gardagens-galenheter.html


puss.

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead..

...

vill haaaa!

Är riktigt jävla sugen på att ta hål i naveln. Jag tycker det är sjukt snyggt!
Får väl se vad mamma säger och vad tomten kommer med! ;)
puss.

det är samma gamla visa med vet inte vad det är för låt.

Hej!
Hittade inget på stan men hade en mysig fikastund med Sofia och Linnéa. Nu ska jag passa min bror i en timme och sen Drar jag och mamma och käkar pizza och lämnar grejer på folketshus inför imorgon. Imorgon ska Laget nämligen ha loppis för att samla in pengar till väran sup i storvreta i december.
Men innan det ska jag och min mamma till öppethus på ps och kolla på några program där. Efter loppisen ska jag hem till Ebba för att fira hennes födelsedag (7 månader sent).Det kommer bli grymt och vi har bästa presenten till henne!
På kvällen/natten åker jag till min pojke som äntligen kommit hem!
myspojke ;*
puss.

Äntligen fredag!!

Nu drar jag ner på stan och träffar Sofia, ciao!

förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt.

Tjaaa!
Håltimme nu och det äger! Va hos syv nyss och pratade om vad jag ska gå på gymnasiet. Trodde jag visste men det sket sig! aja, får väl tänka om.
Igår va jag, Anni och Felicia på bio. Vi såg såklart Braking dawn part 1. Den va sjukt bra men vissa saker fattade man inte om man inte läst boken, vilken jag inte gjort. Nu taggar jag part 2, när nu den kommer ut.
Dom är så sjukt söta tillsammans! man blir ju kääärrr!
puss.

14.54

Hej.
kom precis hem från skolan och nu ska jag bege mig till Ronja snart. Vi ska baka kladdkaka och vi får väl se hur det går!
Sen beger jag mig till bilden så ciao!
puss.

i'm going to miss u

Min älskling åkte ifrån mig tidigt imorse för att åka på läger. En hel vecka ska han vara borta! Kommer sakna dig sötnos <3
puss.

wh found love in a hopeless place

Hej!
Fredag och lördag har jag spenderat i åsa hos Gëzims mamma. Det var första gången jag riktigt träffade henne och hans familj på den sidan så det va jättekul. Vi åt tillsammans och kollade på film, mysigt!
Idag kl 4 spelade vi match mot bua (våra värsta fiender) och det slutade med lika.
Har inte så mycket och skriva just nu så hör kanske av mig senare!
puss.

i'm counting down tha days until we meet again

Gymnasiemässa idag då!
Det var inte alls lika kul som jag trodde.. Trodde det skulle vara mycket större och bättre, men men.
Har varit med pojkvännen idag liver och nu ska jag snart åka och träna.
Vilket ska man välja då?! tack för alla papper och tidnaingar alla skolan, FML..
fin bild och den bjuder jag på!
puss.

i'm sorry that i'm not who i'm use to be

Hej.
Andra dagen då näringslivsveckan va väl inte lika bra som gårdagen. Först lyssnade vi på en tjej som pratade om framtidensjobb. Det var ganska intressant och lärorikt. Efter det lyssnade vi på om hur det va att vara revisor. Det va väldigt intressant och gjorde mig verkligen inspererad!
Sist men inte mins va vi på bajsfabriken (reningverket) och det var det VIDRIGASTE jag gjort i HELA mitt liv! Aldrig att jag går dit igen! fy..!
.
Imorgon ska jag och hela halland till Gymnasiemässan i halmstad. Helt galet kommer det bli!
.
Nu sitter jag här, helt slut efter träningen. Hade beeptest och det är jobbigt som satan!
Nu ska jag sova, och det borde ni med. godnatt!
Bild sen ett tag sedan.
puss.

för dig ska jag göra det tusen gånger om!

Hej!
Första dagen på näringslivsveckan va chill. Började kl kvart över 8 med att att lyssna på en som pratade om vård och omsorg. Det va sjukt tråkigt och jag kände direkt att det inte var något för mig! Efter 45 min rast va vi på sparbanken där en tjej berättade om vad som fanns där, vad man kunde jobba som och så. Mellan 11 och halv 2 hade jag matrast och då gick jag och gezim hem och åt, biff med potatis som mamma snällt hade lagat (a)
Halv 2 skulle jag vara på hotel frregatten för föreläsning och rundvisning. Det tilltalade verkligen mig, kändes som ett bra alternativ!
Tränade innan också och nu ska jag snart ut och gå långpromenad med hunden, underbart.
Bara för denna bilden är underbar(t ful och hemsk)! ni är bäst grabbar!
puss.

let us shoot a russian unicorn

Första dagen efter lovet va faktiskt helt okej och nu är resten av veckan cill. Vi ska nämligen ha näringslivsvecka! Vi ska få besöka olika arbeten och det kommer föreläsare och föreläser för oss om deras yrken och på torsdag ska vi på gymnasiemässa i halmstad.
.
Nu sitter jag här med ett leende på läpparna och lyssnar på när pappa och Charlie spikar ihop en bokhylla. I helgen var jag djurvakt åt mina grannars alla hus djur och fick precis 150 kr + godis av dom. Djuren va inte direkt jobbiga, det va bara att ge dom mat så det va lättförtjänta pengar! ;)
Ska snart på bild och hoppas på att få jobba med lera.
Ikväll blir det film mys skulle jag tro.
puss.

du är allt jag någonsin önskat, du är allt jag någonsin drömt.

Nu blir det ett kvällsavsnitt av oht!
Livet äger och med det säger jag godnatt!
puss.

Första dagen på lovet!

Okej, det förra inlägget som tog JÄÄÄÄÄTTEE lång tid att skriva försvann så here i go again!
.
Första dagen på lovet var självklart en fredag, och vem tycker inte om dom?! Först var jag i skolan och segade sen vid halv 5 tiden cyklade jag och Lone till kulturskolan. Det är nämligen så att jag går i bild och denna terminen har vi tema graffitti så vårarn bildlärare fixade dit en gammal bekant som är känd graffittimålare. Kommer inte på vad hon heter nu men hon kallar sig för "graffitta" eller "blue". Vi sprayade på stora dukar utomhus och det blev sjukt coolt!
.
10 över 6 bytte jag snabbt om till festkläder och sminkade mig för kl 7 skulle jag vara på lugnet. Kvällen spänderades med mina pang brudar Julia, Johanna, Felicia, Ebba, Anni och Frida (sen kom Julias kille också). Vi åt och drack, dansade, sjöng och hade gaaalet roligt! Vid 9 tiden stack vi till en kille som hade fest. Kl 12 cyklade jag ner till stationen och mötte upp min pojke som sedan sov hos mig resten av helgen.
.
På lördagen började städningen! det är nämligen så at min bror har blivit så stor att han inte kan sova i mammas och pappas rum längre så jag och min syster Josefine måste dela. Inte en höjdare direkt men det finns inget jag kan göra åt det så får väl göra det bästa av situationen. Så lördage noch söndagen gick åt till att måla, tapetsera, möblera och fixa!
.
Det kommer fler bilder från graffittin och kvällen när man mobil vill samarbeta med min data och mig, hehe.
puss.

dåligtdåligt..

Hej och förlåt! Har inte bloggat alls på lovet och det är fy på mig! Men jag har haft massa annat att göra så har inte direkt prioriterat den.
Iaf, Nu är det sista dagen på höstlovet och jag ja, det är sorgligt...!
Jag kommer skriva i olika inlägg va jag gjort med nu väntar middagen på bordet!
jag hittade en gosig skjorta på mig säng som jag genast tog! förlåt Gëzim! ;*
puss.

RSS 2.0