Dagens inköp!

Lite dåliga bilder jag vet men orkade inte anstränga mig just ikväll! 
puss. 

annandagjul.

Dagen idag har spenderats med Lone. Kom till henne vid 1 och dp stack vi ner till stan för att kolla in mellandagsrean! hittade ganska mycket faktiskt men inte de tvp saker jag kom dig för att köpa så får ta det en annan dag. Sitter hemma hos lone nu, eller snarare ligger i hennes nya hängmatta som är helt underbart skön!
Bilder på det jag köpt kommer upp senare idag när jag är hemma.
puss.
 

juldagen.

Vaknade vid halv 12 idag och vid halv 1 stack hela familjen hem till kära mormor för att fira jul med mammas sida. 
Fick en jacka som jag själv köppt och lite andra fina saker. 
Lite bilder ifrån idag:
puss.

Julafton.

Vaknade upp idag på julaftons morgon genom att min syster skakade om mig och ville att jag skulle upp. Dagen började perfekt med att jag fick en systemkamera i julklapp. Jag blev så sjukt glad! Trodde verkligen inte att jag skulle få det! Hela förmiddagen gick åt till att mysa med familjen och kl 3 kolla på Kalle som Disney nu har förstört till en del vilket jag tycket är väldigt tråkigt. 
Efter kalla stack hela familjen ut till min faster i Bua där vi firade jul resten av kvällen. supermysigt! 
God jul allihopa, hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har! 
puss. 

julbord och julfest

Har verkligen inte haft ork eller lust att blogg nu i juletider när man har så mycket annat att tänka på! Men tänkte dra en liten sammanfattning av vad jag gjort. Julfesten med tjejerna var lika rolig som vanligt och i år fick jag inte bara skit. Felicia hade dock lika mycket otur som vanligt och gick hem med en barnmatsburk med kalv frikadeller och en kexchoklad! Igår var jag på julbord med min familj, min mosters familj och morfar och hans tjej. Vi var på ett ställe som hette Skårs gård och det var verkligen jättemysigt. På kvällen var vi nere hos Lena och Lasse och det var fullt ös som vanligt! 
Idag vaknade jag av att pappa attakerade mig i sängen och gapandes att det var julafton imorgon. Stack till stan vid 1 och köpte de sista julklapparna och ikväll är dt uppesittarkväll med bingolotto som gäller (tantvarning jag vet!). 
Lite bilder från julfesten, tagna från Fridas blogg:
Bilder från julbordet: 
Från julfesten på kvällen:
Bra mobilbilder jag vet! 
puss. 

december 20

Äntligen är det jullov! Dagen i skolan igår var hur chill som helst. Vi lekte på nästan alla lektioner och dagen svslutades med att alla samlades i blackboxen för att ha filmtävling och sen slutade vi. Stack hem till david direkt efter skolan med några. Vi spelade sällskapsspel hela kvällen haha, med andra ord och familje geni blev och och som vanligt var jag bäst! ;)
Var hemma vid 12 ungefär och då gick jag och nana. 
Vaknade vid halv 12 idag och ikväll ska jag, Frida, Felicia; Anni och Ebba ha våran årliga "jul fest" där vi har lite paketlek och mys. Ska bli väldigt roligt. Har inte träffat dem på ett tag! 
serriface lite. 
puss. 

December 18

Det är sex dagar kvar till julafton och jag har en grym vecka framför mig! 
Ska leta efter en klänning till jul och nyår, köpa de sista julklapparna, pynta hemma men familjen, ska på julfest med mina tjejer, julbord med morfar och den sidan av släkten, kalas och mys med vänner och på måndag är det självaste julafton. Så himla mysigt! 
Sitter och skriver en krönika och har en väldigt chill dag i skolan. 
lite fina webbilder på galda tjejer! 
nu är det filmmys som gäller, puss. 

December 16

Kvällen igår spenderades med Richard, Sara, Emma, Pierre och David. Vi passade min bror och passade då även på att ha filmkväll hemma hos mig. Vi kollade på skräck och käkade pizza. En riktigt mysig kväll och natt helt enkelt! 
kvällen idag blir lugn! Är så sjukt trött så jag ska nog sova eller bara kolla på film hehe! 
puss. 

December 14

It´s friday! Gick i skolan mellan 9.40 - 11, chill som satan japp! Var nere på Elgiganten med töllan och köpte webbkamera och sen stack vi till Ö&B och sen donken. Har tillbringat eftermiddagen i min säng med filt och Lost. Ikväll ska jag träffa Lovisa och Oscar och då vankas det skräckfilm. Får väl se om jag vågar cykla hem inatt. 
 
Imorgon ska jag vara barnvakt år charlie då mina föräldrar bestämt sig för att sova på hotell. Ska ha lite film kväll med ett par kompisar samtidigt så det kommer nog inte bli så mycket uppdatering. 
Kul att man kan glädja sig själv iaf! 
puss. 
 

bilder från idag.

Kan tyvärr inte lägga upp bilder från luciatåget för att det är andra med på bilderna som inte godkänt!
puss.

December 13, lucia.

Idag är det lucia och det betyder att min bror ska gå lussetåg med dagis. Tror att han ska vara tomte. Åh det kommer vara så gulligt! 
Är nästan frisk nu från min förkylning så tror att jag kanske ska träna lite idag. Har verkligen saknat det! 
Finns inte så mycket att säga, inte hänt så mycket denna veckan haha. 
Ska kolla på film nu på min engelska lektion och maten smakade skit haha! 
puss. 

12/12/12

Har kort dag i skolan idag. Går 8 till 11. Ska stanna i skolan idag med töllan tills maten serveras för idag är det spagetti och köttfärsås som gäller, min favorit rätt haha! 
Ska hem sen och gå ut med Molly. Resten av dagen kommer nog att bli till att plugga. Ska nog träna med mamma ikväll också om vi hittar något roligt pass. Får se om jag sover hos mormor inatt också, det är ju faktiskt ganska skönt att ha nära till skolan ;)
puss. 

Jul på Rosenfred.

Matchen i söndags slutade 3-3 för töllan och dem. Sverige vann även vm-guld och jaslaget vam dm, stolt sverige och varbergs bo! 
Ska sova hos mormor nui fram till på onsdag för att jag ska få lite närmare till skolan när jag börjar kl 8 på morgonen. Slutar 4 idag och efter det ska jag och mormor åka och hämta Charlie och sen ska vi gå på "jul på Rosenfred" som är idag. Då är det vernisage, uppvisningar, sång och fika på kulturskolan. Det är lika mysigt varje år! hela huset är fyllt med levande musik, sång och rörelse. ska se om jag kan få lite bilder på det. 
Här kommer en bild ifrån matchen mot polen i söndags! 
puss. 

haha, Calle Shulman är kung!

Detta är en krönika som Calla skrivit till tidningen Solo. 

"Skriv inte om det här för då dödar jag dig! Jag menar allvar,  Calle!"

Min tjej skrek för full hals. Det här är vad jag inte fick skriva om:

Vi borstade tänderna ihop en morgon härom veckan. Och jag fick syn på min skäggtrimmer på handfatet. Såg att det låg en massa småhår runt dem. Och bad om ursäkt för att jag skräpat ned och inte tvättat efter mig. Anitha sa att  det inte var några problem. Att det var hennes hår som skräpade. 
Jag gapade. Bad henne upprepa vad hon just sagt. "Jag lånade den imorse" sa hon. Jag frågade henne - ni vet så där lugnt och systematiskt som ett psyko - var någonstans på kroppen hon använt den. "På  
fiffi" sa hon och såg obekymrad ut. När det stod klart att hon inte skojade frågade jag hur hon tänkte. Och hon var liksom helt oförstående. Sa att hon hade duschat och var ren. Sa att hon bara använt den litegrann. Sa att det inte kan vara hela världen. Sa att de att inte gjorde något eftersom jag inte visste något. Och herregud vilken jävla smäll jag gav henne då En knytnäve rätt på hakan så hon ramlade ned i badkaret och slog huvudet i kranen och JÄVLAR vad det blödde! Nej då. Jag skojade. Jag blev tyst. Försökte få ordning på mina tankar. Försökte fatta. Åkte till jobbet. Och tänkte på vad jag just varit med om.

Först då kom jag på vad jag skulle ha sagt. Jag skulle ha frågat henne om det är ok att jag använder hennes lypsyl runt stjärthålet. Just det! Det skulle inte vara så roligt va? Men det är ju så. De smarta svaren kommer alltid när det är för sent.

Tycker ändå att det är ganska intressant det här med rakning. Varför kan inte tjejer ha egna prylar för det där? Är killars utrustning bättre än tjejers? Vassare? Eller är den enda anledningen till att ni snor våra grejer att ni inte vill slita era egna? Vad är liksom GREJEN? En fråga till bara. När ni står där i duschen med era killars Gillette med splitternya blad - skäms ni inte en smula då? Yttepytte lite? Känner ni inte att det är lite taskigt? Å ena sidan för det rent hygieniska - att det ju faktiskt är lite äckligt att raka kön och vad det nu är med en hyvel som dagen efter används i en pojkes stackars ansikte. Å andra sidan  
för att ni pajar dem. Ja, det gör ni faktiskt. Vad fan är tjejhår gjort av egentligen? Ståltråd? Låt det växa ut två veckor och katter skulle dö om de hoppade upp i knät på er. Hur som helst. Ni förstör våra grejer!

När jag hittar en rakhyvel på badkarskanten vet jag att det är kört. Att det bara är att hiva hyveln. Efter att ni haft den är den lika vass som en tallrikskant.

Just det. Nu ska Anitha döda mig. För det där med trimmern. Men inte för att hon på något sätt skäms över att hon rakar könet med min ansiktstrimmer. Nej nej - det står hon för fullt ut. Hon tycker att JAG är konstig som reagerar. Anledningen till att jag inte får skriva något är att hon är rädd att alla som läser tror hon har värsta jättebusken som behöver trimmas. "De får inte tro att jag har kulstötar-muff".  Som att DET är det viktigaste.  
Ni är galna ni.


2:à advent

 
kvällen igår spenderades först med mormor där hon bjöd på köttbullar och mos, underbart gott! Stack sen hem till ghaston och kollade på dumma mig med han och emre. Vid 9 stack jag, Lovisa och Ronja hem till Oscdärigenom kollade film med Ludwig och issa. vi kollade på just go whit it, riktigt rolig är den faktiskt! Var hemma vid kvart över 1 och då gick jag rätt i säng, sjukt trött efter lanet..
 
idag ska våran familj ha julfika med våra grannar och sen ska jag och mamma på Julkonsert. ikväll ska jag fota töllan när hon spelar match mot Polen. 
 
Kan berätta en väldigt dum sak, skulle vara barnvakt åt Charlie på morgonen i lördags så jag stack från lanet tidigare och då lämnade jag mina saker i skåpet för jag tänkte att jag skulle hämta de sen. Men när jag kom tillbaka så var allting stängt och låst och mina sakepålande jag inte komma Åt. Så nu har jag ingen dator, laddare till mobilen, godis, dricka, hörlurar, ingenting som jag skulle ha!!Glädjekanterna som jag skulle grotta matchen med ligger där så nu får jag ta en annan.. 
Här kommer en bild från lanet iaf, kan ni se mig?? 
Puss. 

lördag 01.42

Sitter på lanet nu. Det är faktiskt ganska roligt! En del sköna mäniskor och massa godis och mat haha! 
Lite trevliga bilder osv.
puss. 

hej jag är bäst!

tjingeling badring! isabell töllborg här!!!!!!!!!! tycker allt att ni ska följa min blogg bara för att den e mkt bätre än nathalies :D bjuder på några väldigt vackra bilder som jag e sjukt nöjd över :) ha det bäst flodhäst
http://tollborgsfoto.blogg.se/
 
 

laaaaaaan!

 
 
Yes det är fredag och ni vet vad det innebär!? Jo det är lan på G! tjohoo! 
Ikväll har skolan annårdnat ett lan och det blir nog ganska kul, får se hur länge jag orkar stanna, kanske är trött på det redan vid 10 men förhoppningsvis inte. Jag och en kompis ska spela sims och sen har jag även tvingat Pierre att ladda ner filmen "dumma mig" som jag ska se.
Töllan följde med mig hem efter skolan och vi har lagat mat, chillat, lyssnat på jul musik och annat trevligt. Nu ska vi ut med hunden och sen packa lite för att sedan dra mig mot skolan. 
puss. 

You were never supposed to leave

Vaknade upp imorse och var vrål frökyld. Tät i näsan, ont i halsen och ont i öronen. Inte kul! jag som hade tänkt att gå på core ikväll.. Sitter i skolan nu och ska börja med en ny uppgift som vi har fått. Vi ska göra en logga till ett företag som ska heta J&M och vi har helt fria händer. 
 
Ska ner på stan en sväng sen med alicia, ska lämna tillbaka ett par byxor och köpa en mössa. Känner att det är behövligt nu när det verkligen är svinkallt ute! 
 
Har även fastnat för en låt. Tror den kommer från någon reklan eller något för jag känner igen den sjuk mycket men kan bara inte palcera den. Har lyssnat på den hela dagen och den är bara så underbar.
 
puss.

vinterland.

Vaknade upp till ett underbart vitt Varberg idag. Det har snöat hela dagen och jag bara älskar det! 
Har haft lång dag i skolan och sen var jag på bild, sista gången innan vernisagen. Har även tagit en kvällspromenad med min kära granne Gustav. Alltid lika roligt!
Nu ska jag kolla ett avsnitt av lost och sen sussa, godnatt! 
puss. 

1:a Advent

Ojojoj vilken grym uppdatering det har varit! 
I fredags var jag barnvakt åt Charlie och josefine. Min familj har nämligen haft magsjuka hela helgen. Eller, Jossan och Pappa har haft det så det har inte blivit att jag varit ute så mycket! 
Lördagsförmiddagen tillbingade jag med min kära mamma. Vi köpte blommor och storhandlade. Vid 4 stack jag till gekås med Alicia och va där i några timmar. Lyckades glöma 2 varor, dessutom 2 st som jag var väldigt nöjd med, i kassan och får se om jag kan fixa det när jag ska dit på onsdag igen med Ronja  och Isabell. 
Idag har hela familjen haft jul mys. Bakat pepparkakor och gjort knäck. Har även varit med mormor och kollat på julklappar på stan men ingen lycka där inte! Får se om jag kommer på något, det är ju ändå en månad kvar, hihi. 
Nu ska jag kolla på de senaste avsnittet av julkalendern och se om det är något att ha. Kan ju säga att jag fortfarande tycker den första säsongen av Greveholm är och alltid kommer vara bäst! 
puss. 

RSS 2.0