discodiscodisco

Klass 9A, min klass, hade disco i fredags! Grymt va det! Vi fick in 1100 kronor och det va sjukt roligt hela kvällen. Vi hade först disco för f-klass-3 och sen 4-6. Vi hade godisregn, kung och drottning, danstävlingar, limbo med mer!
Vi hade fått godis och dricka gratis så vi gick inte backa något.
.
I söndags var det även Gëzims födelsedag. Jag vaknade hos honom på morgonen. Han fick ett silver armband av mig och sedan åt vi frukost tillsammans. Kl 3 åkte jag på konfaträff i 3 timmar och sen träffade jag Gåezim igen och vi käkade på sakura thai, underbart gott var det!
.
Det har inte hänt så mycket annat. Nu tänker jag sova iaf, skola imorgon!
puss.

spanskaboken kan gå och dö...

Ja.. ungefär så jag känner nu.. har suttit och pluggat spanska hela dagen och det går INTE in i huvudet!
Får damp på detta!
aja, bara att fortsätta, brb plugg...
.

veckans planer!

såhär ser veckans planer ut.
.
Måndag - skola, bild
Tisdag - skola, innebandy
Onsdag - skola, innebandy
Torsdag - skola, innebandy
Fredag - skola, ha disco med skolan
Lördag - fira bror
Söndad - Gezim fyller år, konfaträff
.
Fullplanerad och trevlig vecka väntar!
puss.

when the daylight end I´ll follow you

Hej!
Dåligt med bloggande i helgen jag vet men här kommer en liten sammanfattning!
.
Fredag: skolan var sjukt chill och jag toog bussen till väröbacka 20 i 3 för att hälsa på min sjuka pojkvän. Vi tog det mest lugnt och kollade på film och på kvällen bakade vi pizza.
.
Lördag: jag vaknade upp i väröbacka vid 9 tiden. Gjorde inte så mycket den dagen heller. Tog ne liten pormenad mitt ute på landet pch såg kor, kor och ja just det, kor!
.
Söndag: Vi åkte från väröbacka vid 20 i 1 och sen dess har jag mest pluggat. Vi va ute på en lång promenad också nyss.
.
Just nu liggen pojken min i min säng och sover jag jag sitter med spnska böckerna i högsta hugg och en sovande fot... Har spanska prov på tisdag och har ca 160 glosor och 3 texter att plugga in.. Aja, inget jag kan göra åt det utan får bara plugga in de jäkla glosorna.
.
puss.

in the night i hear them talk called a story ever told

Godkväll!
Sitter här vid min dator och lyssnar på go musik och äter upp min pojkväns kakor han glömde här igår, gott JAA! Skolan idag var sjukt seg men men.. träning har jag också hunnit med, riktigt skönt måste jag säga att det var!
Tänkte börja på en bokanalys som vi gör med skolan men får se hur det blir med det, hehe..
Imorgon ska jag åka till göteborg med Felicia för att gå på gymnasiemässa. Det börjar närma sig val och jag har inte en aning vad jag ska gå! aja, får kolla där imorgon och se om jag blir inspererad.
lägg märke till den underbart vackra spaden!
.
puss.

it's okey not to be okey.

Helgen har varit ganska chill.
I torsdags när jag kom hem stod det underbara röda rosor på mitt rum. 10 stycken. Och ett kort där det stod "när den tionde rosen dör, dör våran kärlek", den ena rosen var i plast. Hur glad blir man inte då?!
.
I lördags hade vi släktklas som jag nämt innan. Efter det åker jag och min pojkvän hem till honom där vi sov sen. På söndag kväll åkte vi hem till mig och sov där till måndag. 
.
På måndagen var jag i skolan som vanligt. Sen gick jag ner på stan med Olivia och Lone och sen va jag på bildlektion med Lone.
kortfattat ja men orkar inte skriva just nu!
puss.

14.37

det blev en snabbis på stan, dagens inköp blev :
puss.

remember the nights on broadway!

Tjaaa!
Släktkalsa på g hemma hos familjen Stridh. Min bror fyllde ju 1 år i onsdags och idag ska vi fira honom. 22 st kommer komma till våran lilla lägenhet ikväll så det blir fullt hus!
Ikväll åker jag med farmor och farfar till väröbacka och spenderar resten av kvällen och natten tillsammans med gezim, mysigt!
.
lika som bär ...
hör kanske av mig senare! puss.

I hate how much i love you boy, i can't stand how much i need you

Träning på g!
Hör av mig senare.
.
puss.

RSS 2.0